JHX Equine facilities

Jarno Hendrikx
De Haar 25
7738 PV Witharen
Mob: +316 24 890 325
 


Klik voor een grotere afbeelding

Moser Tondeuse Adelar

Tondeuze voor het gedeeltelijk scheren en toiletteren van u hond, kat, koeien en met name paarden. Met 2 accu's en oplaadstation. Machine heeft 3 instelbare snijbreedtes. Incl. hoogwaardige CeraBlade messenset. Extra gehard staal 4x zo hard als gewone messen en daardoor spiegelglad en duurzaam. Blijft langer schoon en scherp!
Snijlengte: 0,1-3mm, Snijbreedte: 40mm, ondermes heeft 21 tanden en bovenmes 30 tanden. Accu's worden in 90 minuten opgeladen en hebben een bedrijfsduur tot 60 minuten. Werkt op een sterke 2,4V motor.
Gewicht:280gr.
Wordt compleet geleverd met messet 0.1-3 mm, 2 accu's, oplaadstatioon, scheermachineolie, alles in een praktische koffer

 

 


Klik voor een grotere afbeelding

Moser Tondeuse Avalon

Krachtige tondeuze voor het gedeeltelijk scheren van uw paard zonder afhankelijk te zijn van netstroom. Werkt zeer stil en is zeer handzaam. Wordt geleverd in een koffer met scheermachineolie, accu, draagriem en tasje. +/- 2,5 uur scheren met een volle accu.

 

 


Klik voor een grotere afbeelding

Moser Max 45

Professionele tondeuze voor langdurige belasting. Krachtig en geruisloze tondeuze (45 watt) voor het toiletteren van paarden en honden. Ook zeer geschikt voor het scheren van uiers bij koeien. Wordt compleet geleverd met 3mm messen.

 

 
     

   
     

 

Terug naar de beginpagina

Ontwerp: P.Melchior